#136「おもてなしの基礎英語」 Season1
- 2018/12/14
- 05:05
Treat your friends to some new dishes.
友達に新しい料理をごちそうしてあげてね。
Miki:
Next, pour in a cup of hot water and cover the pan.
次に、カップ1杯のお湯を注いで、フライパンにふたをします
Ben:
Why do you add hot water?
なぜお湯を加えるんだい?
Miki:
You need to steam the gyoza so that the filling cooks through.
Once the water is gone, it's time to add the last ingredient...sesame oil.
具の中まで火を通すためにギョーザを蒸さなくてはいけないんです。
水分が飛んだら、いよいよ最後の材料を加えます…ごま油です。
Audrey:
Mmm, it smells good. I'm getting hungry!
う~ん、いい匂い。おなかがすいてきたわ!
Miki:
Congratulations! You've completed three classic dishes.
You should eat it while it's warm.Enjoy.
おめでとう!3つの典型的な料理の完成よ。
さあ、温かいうちに召し上がれ。
Sanae:
いただきます
Ben:
Ymm!
うまい!
Sanae:
Trick your friends
友達にいたずらしてね。
A&B:
What?
えっ????
Sanae:
S....Sorry,
Treat your friends to some new dishes.
友達に新しい料理をごちそうしてあげてね。
ギョーザにお味噌汁も合うわね。
Andrey:
They'll love it.
みんなきっと気に入るよ。
Ben:
Thank you. You're a great teacher.
ありがとう。君は素晴らしい先生だ。
Sanae:
やったね!
Miki:
ありがとう。これからどんどん、お客さんを連れてきてね。
友達に新しい料理をごちそうしてあげてね。
Miki:
Next, pour in a cup of hot water and cover the pan.
次に、カップ1杯のお湯を注いで、フライパンにふたをします
Ben:
Why do you add hot water?
なぜお湯を加えるんだい?
Miki:
You need to steam the gyoza so that the filling cooks through.
Once the water is gone, it's time to add the last ingredient...sesame oil.
具の中まで火を通すためにギョーザを蒸さなくてはいけないんです。
水分が飛んだら、いよいよ最後の材料を加えます…ごま油です。
Audrey:
Mmm, it smells good. I'm getting hungry!
う~ん、いい匂い。おなかがすいてきたわ!
Miki:
Congratulations! You've completed three classic dishes.
You should eat it while it's warm.Enjoy.
おめでとう!3つの典型的な料理の完成よ。
さあ、温かいうちに召し上がれ。
Sanae:
いただきます
Ben:
Ymm!
うまい!
Sanae:
Trick your friends
友達にいたずらしてね。
A&B:
What?
えっ????
Sanae:
S....Sorry,
Treat your friends to some new dishes.
友達に新しい料理をごちそうしてあげてね。
ギョーザにお味噌汁も合うわね。
Andrey:
They'll love it.
みんなきっと気に入るよ。
Ben:
Thank you. You're a great teacher.
ありがとう。君は素晴らしい先生だ。
Sanae:
やったね!
Miki:
ありがとう。これからどんどん、お客さんを連れてきてね。